Mehr über Cavalor

Peter Bollen: ”Gezondheid, prestaties en welzijn van het paard zijn onze belangrijkste drijfveer!”

Peter Bollen was pas  afgestudeerd als bio-ingenieur en klaar met zijn thesis “Voeding van het sportpaard”, toen er een aanbod in de bus viel  van een Belgische firma waarvan de directeur,  Peter’s twee belangrijkste  passies deelde,   ‘Paardensport’ en ‘paardenvoeding’. Op één van hun allereerste overlegmomenten beslisten de twee om met een totaal nieuw aanbod van voedingsproducten  op de markt te komen voor paarden die topprestaties leveren.

Referentie

De volgende twee decennia ontwikkelde Cavalor zich wereldwijd  als  leider en als dé referentie op het vlak van voeding voor topsportpaarden. Cavalor heeft de afgelopen  jaren duizenden eigenaars en ruiters geholpen en ondertussen is iedereen die paardensport op het allerhoogste beoefend overtuigd van de stelling:  De juiste voeding + De beste zorgen = Top-prestaties.

De Cavalor-producten zijn ondertussen in 50 landen verkrijgbaar en ze worden gebruikt en aangeprezen door kampioenen in de verschillende disciplines van de paardensport.  Cavalor staat voor een complete lijn aan paardenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten.  Al deze producten zijn het resultaat van jaren intens onderzoek en ontwikkeling, tests, selectie van de beste ingrediënten, een strikt vast gelegde productiewijze en onophoudelijke  kwaliteitscontroles.

Innovatie, Kwaliteit en Resultaat

Cavalor staat voor Innovatie, Kwaliteit en Resultaat. We verbinden ons ertoe om de best mogelijke en de meest effectieve paardenvoeders ter wereld te creëren. Wat ons daarbij drijft zijn de gezondheid, de prestaties en het geluk van het paard. Van de eerste stapjes als veulen tot en met zijn of haar pensioen.

Cavalor is het enige paardenvoedingsbedrijf ter wereld dat verder wil gaan tot wat ze bij Cavalor “the last mile” noemen. U vindt het misschien ver gezocht of overdreven maar wij zijn er bij Cavalor van overtuigd dat Cavalor-producten gebruiken, een bijzonder en aangenaam gevoel oplevert. Voor het paard uiteraard, maar ook voor diegene die dagelijks met de paarden werkt.  Wij geloven er bijvoorbeeld stellig in dat de manier waarop de voedingssupplementen worden gepresenteerd en aangeboden  worden, even belangrijk zijn voor het paard als voor diegene die om 6 uur ‘s morgens de paarden verzorgt en voedert. We geloven dat een zak Cavalor-voeding openmaken, visueel een prettig gevoel moet opwekken en dat het aroma dat op dat moment vrijkomt, het water in de mond moet laten komen. Bij het paard maar evengoed bij de groom!

Grootste namen uit de paardensport

In de dertig jaar als marktleider, heeft het merk Cavalor de grootste namen uit alle verschillende paardensportdisciplines aan zich kunnen binden.  We hebben daar slechts één methode voor. Een aanbod van producten die weinig of geen reclame nodig hebben. De resultaten spreken immers voor zich.  Cavalor-producten  verbeteren (op een meetbare wijze) het prestatieniveau en het welzijn van  de allerbeste paarden en kunnen de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden met gemak doorstaan.

Cavalor is er trots op dat een  indrukwekkend aantal wereld- en olympische kampioenen, medaillewinnaars en wereldbekerwinnaars op de klantenlijst staan. Het zijn één voor één supporters en ambassadeurs van het merk Cavalor.  Het succes van al deze kampioenen komt er mede door een uitstekend management op het vlak van gezondheid en fitheid van hun paarden. Hun prestaties en het feit dat ze voor de voeding en de verzorging van hun toppaarden beroep doen op de Cavalor-producten betekenen voor Cavalor  de allerbeste reclame!   

Sie möchten mehr Einblick in das passende Futter für Ihr Pferd?

Auf MyCavalor.com können Sie ganz einfach das Futter Ihres Pferdes auf seine Bedürfnisse abstimmen. Möchten Sie uns Ihre Frage lieber persönlich stellen? Sie können! Sie können uns per E-Mail erreichen (info@cavalor.com) von via onze Consumer Line +32(0)9 220 25 25 .
Crunchies

Filter

Produkte
Neu
Futter range
Fokus
Probleme
Lebensphase

Filter

Ich bin auf der Suche nach..

Art des Geschäfts

Werden Sie Teil der Cavalor Community!
Erstellen Sie Ihr eigenes Profil.
Vorname*
Nachname*
Email*
Passwort*
Mindestens 8 Karakters
Bestätigen Sie das Passwort*
Maak deel uit van de Cavalor community!
Creëer je eigen profiel.
Vorname*
Nachname*
Email*
Passwort*
Mindestens 8 Karakters
Bestätigen Sie das Passwort*

Que cherchez-vous ?

Hot topics

#sommer
#zucht
#shampoo
#versorgung
#zucker
#hufrehe
#fütterung
#hufe
#Herbst
#winter

Wonach suchen Sie?

Hot topics

#sommer
#zucht
#shampoo
#versorgung
#zucker
#hufrehe
#fütterung
#hufe
#Herbst
#winter

Maak deel uit van de Cavalor community! Creëer je eigen profiel.

👋 Leuk dat je er bent!
Hier kun je inloggen op jouw Cavalor profiel

Werden Sie Teil der Cavalor Community!
Erstellen Sie Ihr eigenes Profil.
Vorname*
Nachname*
Email*
Passwort*
Mindestens 8 Karakters
Bestätigen Sie das Passwort*

Wonach suchen Sie?

Hot topics

#sommer
#zucht
#shampoo
#versorgung
#zucker
#hufrehe
#fütterung
#hufe
#Herbst
#winter

Sie erhalten ab jetzt die neuesten Nachrichten von Cavalor als Erster in Ihrem Posteingang.

Sie haben ein interessantes Produkt entdeckt?
Anmelden und in Ihrem Cavalor Profil speichern.

Filter

Ich bin auf der Suche nach..

Tax store filer
  • Pflegeprodukte
  • Futterergänzungsmittel
  • Futtermittel

Art des Geschäfts

Online offline store
  • Geschäfte
  • Webshop
  • Winkel

Fantastisch, ich freue mich, Sie in der Cavalor-Community begrüßen zu dürfen!

Nichts von Cavalor verpassen

Werden Sie Teil der Cavalor Community! Erstellen Sie Ihr eigenes Profil.

👋 Schön, dass Sie hier sind!
Hier können Sie sich in Ihr Cavalor-Profil einloggen.